Kompania e hulumtimeve që ka revolucionarizuar kryerjen e hulumtimeve në Kosovë

Pyper është kompani e hulumtimeve me bazë në Kosovë që ofron shërbime të hulumtimeve kualitative dhe kuantitative brenda dhe jashtë vendit për sektor të ndryshëm

299

Hulumtime me Pyper

31001

Llogari në Pyper

1500000

Përgjigje të mbledhura

Na kontaktoni

Keni ndonjë pyetje apo kërkesë? Na shkruani!

Dëshironi ta shkarkoni?